Severina otkrila tajnu savršene linije: Mnoge iznenadilo šta jede za doručak

Pjevačica Severina Vučković (51) već godinama održava stabilnu tjelesnu težinu. Iako je nekoć težila 63 kilograma, sada se stabilizirala na 56 kilograma. Njen konfekcijski broj je 36, a mjere su 95-61-95. Severina ne ide redovito u teretanu, ali redovito vježba zbog čestih nastupa.

“Vježbam jednom tjedno, dok za turneje povećavam intenzitet na tri do četiri puta tjedno. Fokusiram se na vježbe koje opterećuju cijelo tijelo, a za savršenu stražnjicu radim čučnjeve. Preporučujem svim ženama da rade 100 čučnjeva dnevno; to je put do uspjeha na modnoj pisti,” rekla je Severina za Pink.

Njezin režim prehrane temelji se na sirovom voću i povrću. “Trudim se izbjegavati toksine i čini mi se da ih gotovo potpuno izbacujem iz prehrane. Obično započinjem dan smoothiejem od mrkve, cikle, malina, jagoda, borovnica, kupina i bademovog mlijeka, s dodatkom banane za gustoću. Ovaj obrok me drži sitom do ručka,” otkriva pjevačica za Dnevnik.hr.

Za doručak Severina jede tri jaja, za ručak file ribe, a za večeru voće. Obožava sushi, a tijekom faze mršavljenja redovito je konzumirala ribu. Jaja, bogata proteinima i vitaminima, pomažu u izgradnji mišića i sagorijevanju masti.

U intervjuu iz 2019. godine za Exkluziv, Severina je otkrila kako voli jesti puno voća i povrća, posebno šumsko voće, dinje i lubenice. Njezine dugogodišnje navike i redovito vježbanje ključni su za održavanje forme i borbu protiv celulita. Funkcionalni trening usmjeren na jačanje mišića i kondicijsku izdržljivost pomaže joj da se pripremi za zahtjevne scenske nastupe i očuva izdužene i čvrste bedrene mišiće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *