NAKON ŠTO JE OVO IZBACILA U IZ PREHRANE, PRIJOVIĆKA SE “ISTOPILA”: 23 kg je samo nestalo

Aleksandra Prijović je postigla ogroman uspjeh, rasprodavši tri koncerta u zagrebačkoj Areni, a sada je krenula i s prodajom karata za četvrti koncert.

Pored svoje impresivne muzičke karijere, poznata je i po hrabroj borbi sa viškom kilograma nakon porođaja. Nakon rođenja njenog sina Aleksandra, suočila se sa izazovom gubitka 23 kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Otvoreno je govorila o tom iskustvu, ističući kako je tokom trudnoće došlo do drastičnog povećanja težine zbog specifične ishrane i napada žgaravice.

Njena priča o ustrajnosti i uspjehu, kako na muzičkom planu tako i u ličnom životu, inspiracija je mnogima.

Aleksandra Prijović je nakon rođenja djeteta odlučila ozbiljno pristupiti povratku u formu i promeniti svoje navike. Uz pomoć nutricioniste, eliminisala je nezdravu hranu i uvela zdravije alternative u svoju ishranu.

Rezultati su bili vidljivi već nakon nekoliko meseci, a uspela je da postigne čak manju težinu nego pre trudnoće, sve to dok se oporavljala od porođaja carskim rezom. Njena posvećenost zdravlju i izgledu takođe je deo njenog profesionalnog uspeha, što se ogleda i u rasprodaji četiri koncerta u Zagrebačkoj Areni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *