KADA SE BORA RAZBOLIO ODMAH JE NAPISAO TESTAMENT: Evo kome će pripasti njegova imovina

Bora Đorđević, legenda domaće rok scene poznatiji kao Bora Čorba, preminuo je u slovenačkoj bolnici u svojoj 72. godini nakon borbe sa opstruktivnom bolešću pluća. Danas će biti sahranjen u rodnom Čačku, što je bila njegova posljednja želja koju je ispoštovala njegova supruga Dubravka, u koju je bio duboko zaljubljen, i koja se od njega, zajedno s djecom, oprostila dirljivom čituljom.

Bora nikada nije bio zainteresovan za velike pare i bogatstvo; za njega su uvijek bili važni topla riječ, ljudska duša i muzika. Iako je imao svoj uspješan život, Bora je uvijek stavljao naglasak na ljude koji su mu bili važni.

Prije nego što je otišao u bolnicu, Bora je osigurao svoju voljenu ženu i djecu, napisavši testament. Prema informacijama koje je dobila Republika.rs, Bora je razgovarao sa Dubravkom o svom zdravstvenom stanju i ostavio je skoro sve što je imao svojoj supruzi i djeci.

On je unaprijed znao kome šta ostavlja, a naravno da su najviše spominjani njegova sadašnja supruga i djeca. Njima će Bora ostaviti sve što ima, iako su već odavno živjeli svojim životima i obezbijedili se“, rekao je izvor za “Republiku”.

Bora nije zaboravio ni suprugu, te je pobrinuo da ni njoj ništa ne nedostaje. Izvor navodi da je Bora rekao Dubravki: “Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti dalje ako dođe do nekih iznenadnih situacija”, čime je pokazao svoju brigu i pažnju prema najbližima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *