Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će 3 znaka na kraju ljeta zapljusnuti OGROMNA SREĆA

– Pavel Globa je jedan od najuticajnijih ruskih astrologa. Prema posljednjim informacijama, sva predviđanja koja on napiše u svojim mjesečnim horoskopima su 85% tačna. Sada se fokusirao na tri sljedeća astro znaka…..

Ruski astrolog Pavlo Globa rekao je da bi ljudi izlili obilje radosti do vrha i potpuno posložili sve u svom životu. Mogu se pripisati tome što mogu predvidjeti povoljne okolnosti—sposobni su predvidjeti povoljne uvjete, posebno u pogledu njihovog financijskog stanja. Lav U slučaju Lava, budite oprezni dok prepoznajete i iskorištavate razne prilike koje vam se ukažu na put, osobito od 28. do 30. kolovoza. Vjerojatno ćete imati veliki dobitak. S druge strane, to je također znak za ljude da budu velikodušni prema članovima svoje obitelji, da se dobro odnose prema njima: to će pokrenuti krug razmjene djela dobrote.

Vaga Od 3. kolovoza horoskopski znak Vaga bit će pod materijalnim utjecajem Merkura. To ima važne učinke na monetarne uvjete. Oni ne samo da će imati otmjene povlastice, već će također morati raditi na djelotvoran način na shemama zarađivanja novca koje mogu donositi prihod tijekom godina. Riba Urođenike ovog znaka očekuje jedinstveni, spektakularni financijski procvat. Mogućnosti će se pojaviti na putu financija iz više smjerova, uključujući i one koji nisu uzeti u obzir, a oni će uspjeti dovoljno dobro podmiriti svoje obveze.

Što se tiče Globe, za Ribe on može vidjeti da veliko bogatstvo dolazi kao nasljedstvo od nekog rođaka koji je daleko. Aleksandru (38) visoka dioptrija muči još od malih nogu. No, sve se promijenilo jednog jutra 2016. Te godine joj je dijagnosticirana makularna degeneracija, bolest povezana sa starenjem, te je kao terapiju morala primati injekcije za oči. Nakon prvotnog straha da će joj se stanje dodatno pogoršati, Aleksandra se polako počela navikavati na novu stvarnost. Trudi se živjeti maksimalno svaki dan. Aleksandra se od ranog djetinjstva bori s teškom kratkovidnošću, s dioptrijama do nevjerojatnih minus 20.

Otkriće starosne makularne degeneracije seže prije osam godina. Moj prvi odlazak liječniku bio je potaknut simptomima visoke dioptrije. Iznenadna pojava makularne degeneracije 2016. bila je i alarmantno i zastrašujuće iskustvo. Jedno jutro koje je promijenilo sve. Nakon buđenja Aleksandra je u vidokrugu primijetila blagu točkicu boje lavande. Zaključila je da je to zbog visokog krvnog tlaka i vratila se na spavanje, nadajući se da će joj vid opet biti normalan kad se probudi. Ali samo joj je postalo gore nakon što se kasnije probudila. U iznenadnom preokretu događaja, vid na mom desnom oku nestao je gotovo trenutno. Krećući se brzo, odmah sam potražio liječničku pomoć i unutar tri dana kliničar mi je ubrizgao intraokularno izravno u zahvaćeno oko. Po povratku kući oštrina vida je odmah imala odličan odgovor.

Kako bih održao i poboljšao svoj vid, strogo se pridržavam preporučene terapije redovitim intraokularnim injekcijama i vjerno pridržavam svih liječničkih uputa na redovnom pregledu. Što se tiče Aleksandre, kasnije se takav integrirani pristup pokazao bitnim u obnovi njezina zdravlja. Aleksandra nije znala obiteljsku anamnezu o makularnoj degeneraciji, pa ostaje nepotvrđeno je li bolest nasljedna ili ne. Rezultati genetskog testa sve će reći s vremenom.

Ali, naravno, mogu reći da se nikada nisam susreo ni s jednom bolešću, ni posredno ni izravno, pa je njezino prepoznavanje bio veliki udarac. Bilo je tu straha da ću se pokvariti, straha od gubitka vida i svega toga, ali uspio sam održati raspoloženje u tom novom stanju. Najizazovnije razdoblje bilo je tijekom mojih tinejdžerskih godina kada sam se suočavala s toliko problema i osjećala sam se posramljeno zbog svog oštećenja vida. Ne bavim se tjelesnim treningom i izbjegavam dizanje teških predmeta.

Aleksandra je rekla da joj to nije puno promijenilo svakodnevni život. Radim kao voditelj korisničke podrške u IT tvrtki Yellow Spot d.o.o. Moj hobi je slikanje, a imam i psa kućnog ljubimca Baku. Nema dodatnih nastavnih aktivnosti jer dani obično provode na poslu. Život s makularnom degeneracijom nije značajno promijenio moju dnevnu rutinu, ali me natjerao na neke prilagodbe. Navikao sam se ne raditi nikakve intenzivne vježbe i ne dizati teške stvari kako bih se u ovom slučaju brinuo o sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *