“Jedna žena mi je dovela dječaka na vrata”

Jedna žena mi je dovela dječaka od 10 godina na vrata i rekla ovo je sin tvog muža, ja idem u Njemačku i ne mogu više da brinem o njemu.

Moj suprug nije ni znao da ima dijete, uvalila ga tadašnjem bogatom mužu. Poslije brojnih peripetija oko dnk-a testa, priznanja djeteta i starateljstva on sada živi sa nama. Mi imamo dva sina od 2 i 4 godine.

woman

foto:Ilustracija

Ali niko sem mene ne prihvata dječaka, on je mio i dobar, čak je poprilično uplašen i stidljiv, taj očuh je bio mnogo strog prema njemu. Ni moja ni suprugova familija ne želi nikakav odnos sa njim, čak je i moj suprug pomalo ravnodušan ili se samo ne snalazi…

Izvor: Ispovijesti.com

BONUS

Tema broj jedan na estradi već nedjeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su riješili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako je nedavno pjevač priznao, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha braka sa modnom kreatorkom:

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Inače, Haris je nedavno riješio da prekine šutnju i prvi put progovorio o razlogu razvoda.

”Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, tim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *