MOJ MUŽ ZAHTIJEVA DA ABORTIRAM TROJKE…U BRAKU SAM 9 GODINA

Moj muž zahteva da abortiram trojke… U braku smo 9 godina i imamo sina i ćerku. Ponovo sam trudna, a pre par dana sam na ginekološkom pregledu saznala da nosim trojke.

Bila sam presretna, jednostavno obožavam decu, ali kada sam mužu saopštila da su upitanju ne jedna već 3 bebe u mom stomaku počeo je da divlja… bukvalno je pobesneo.

Rekao mi je da moram abortirati jer nismo u situaciji da imamo petero djece. Ja sam se naravno usprotivila, ali on mi je dao rok od 24 sata da razmislim… ili abortiranje ili da kupim svoje stvari i da ga napustim.

Celu noć zaspala nisam, plakala sam i plakala razmišljajući šta da uradim. Ujutro kada sam ustala rekla sam mu da ga volim najviše na svetu, ali da tri nevina bića ne mogu tek tako UBITI. Spakovala sam svoje stvari i otišla kod roditelja. Iskreno već 3 dana kako sam ga napustila i mnogo mi fali i on, ali posebno naša deca koja su ostala kod njega.


Nadala sam se da će on popustiti i prihvatiti da rodijem ove trojke, ali ništa ni poruku da mi pošalje da vidi kako sam. Mnogo razmišljam, baš mi je teško… sa jedne strane muž i dvoje prekrasne dece, sa druge ova 3 nevina bića u mome stomaku…

Šta god da odlučim na kraju gubim… GROZNO. Već sam se u par navrata uhvatila kako razmišljam da je abortus možda iak najbolje rešenje. Zašto mora biti ovako???? ZAŠTO!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *