ŠEHERZADA I ONUR SU SE PREPOLOVILI – NJU SIGURNO NEĆETE PREPOZNATI: Postala je zanosna plavuša, ne liči na sebe

Vrlo je jednostavan jelovnik uz koji su uspeli da smršaju Sulejman i Šeherezada, a da se ne odriču ishrane

“Hiljadu i jedna noć” je sapunica koja je započela invaziju turskih serija. U ovoj spektakularnoj seriji, glavnu ulogu, lepu Šeherezadu, tumačila je talentovana glumica Berguzar Korel. Njenu ljubavnu sagu je upotpunjavao Halit Ergenč, koji je ubrzo nakon toga postao svetski poznat ulogom Sulejmana Veličanstvenog.

U tom periodu, Halit je bio u braku sa drugom turskom glumicom, no, razumemo da je bilo teško odoljeti čarima Šeherezade. Na kraju, odlučio je da se razvede od svoje supruge, koja je tada bila trudna. Ovo je bila teška odluka, ali Halit je bio spreman da krene putem ljubavi prema Berguzar Korel. Sa druge strane, Berguzar je napustila svog dugogodišnjeg dječaka kako bi započela vezu sa Halitom, iako je ovaj prelazak izazvao manje drame u njenom životu.

Ovakav emotivni zaplet iz stvarnog života, koji je bio propraćen ogromnom pažnjom medija i publike, dodatno je doprinio popularnosti serije “Hiljadu i jedna noć” i turskih televizijskih drama uopšte. Njihova strastvena veza na ekranu i van njega postala je predmet velikog interesovanja, a njih dvoje su postali poznati širom svijeta kao simbol turskog glumačkog uspjeha.

Ovaj period bio je prekretnica ne samo za njih dvoje, već i za tursku televizijsku industriju, koja je ubrzo nakon toga osvojila srca gledatelja širom sveta. Njihova priča je još jedan primer kako se umjetnost i stvarni život mogu preplaviti emocijama i stvoriti nezaboravne trenutke za sve one koji su uživali u ovim serijama.

Na vječnu ljubav su se zakleli početkom avgusta 2009. godine, a njihovo venčanje je nazvano “veličanstvenim turskim vjenčanjem vijeka”, što je danima bilo glavna tema u Istanbulu i šire. Ovaj turski glumački par, Berguzar Korel i Halit Ergenč, osvajao je srca publike ne samo svojim glumačkim talentima, već i svojom romantičnom pričom u stvarnom životu.

Nakon impresivnog vjenčanja, Berguzar i Halit ponovno su se udružili pred kamerama 2016. godine za seriju “Ti si moja domovina”. Međutim, prije nego što su započeli snimanje, morali su se posvetiti svojoj fizičkoj pripremi. Osim učenja teksta, to je uključivalo i rigorozne dijete.

U seriji, Halit Ergenč je igrao ulogu vojnika koji je bio zarobljen tokom balkanskih ratova, i kako bi što vjerno dočarao izmučenog zatvorenika, morao je izgubiti višak kilograma. Ova izazovna situacija zahtevala je promene u njihovim životima, a Berguzar je bila ključna u podršci svog supruga.

Berguzar je osmislila plan ishrane koji je uključivao sirovo povrće, polupečeno meso, izbacivanje šećera, proizvoda sa glutenom i mliječnih proizvoda iz njihove ishrane.

Halit Ergenč je odlučno pristupio ovom planu i, nakon mesec i po dana, uspeo je da izgubi impresivnih 14 kilograma, dok je Berguzar smršala 7 kilograma. Glumac je tokom napornih dana snimanja najčešće konzumirao đumbir, zelene jabuke, šargarepu, cveklu, spanać, celer, potaž od bundeve i kinoa salatu. Kada je u pitanju piće, njegov izbor bio je limunada ili napitak od žitarica.

Uprkos strogim dijetama, slavni turski par nije se potpuno odrekao poslastica, već su ih pažljivo birali. Često su uživali u desertima od nane, pomorandže, kakaa i urmi. Ovo svjedoči o njihovoj predanosti poslu i spremnosti da se prilagode zahtjevima svojih uloga, kako bi pružili najbolje moguće performanse na ekranu, prenosi Zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *