BILA JE NAJLJEPŠA MIS JUGOSLAVIJE, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Evo gdje je danas

Splićanka Suzana Žunić sa samo 17 godina proglašena je misicom Jugoslavije. Te 1988. godine, osvojila je cijelu republiku svojom ljepotom, a mnogi muškarci su je željeli.

Ipak, ona je odabrala fudbalera Igora Štimca. Na jednom od zajedničkih događaja su se upoznali, a onda i otpočeli vezu.

Uslijedio je brak dug 19 godina, a u kome su dobili troje djece, sina Luku i ćerke Miju i Deu. Mnogima se činilo da imaju sve što je potrebno da žive sretno, ali njihov brak nije bio ni najmanje uspješan. Godinama su punili naslovne strane, a sve zbog Igorovih prevara. Često su njegove ljubavnice bile žene sa javne scene, a da je vara bila je javna tajna.

1889587-1845879-profimedia0141712913igor-stimac-edit-ff

Tako je jedna od njegovih ljubavnica bila i Alka Vuica, kojoj je obećao da će raskrstiti sa suprugom, ali kada je saznala da je i dalje sa Suzanom prosula mu je piće u lice.

„Veoma cijenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povrijeđena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako voljele istog muškarca i vjerovale mu“, rekla je Alka u jednom intervjuu.

Nakon incidenta koji se dogodio naočigled okupljenih na jednom događaju, Suzana je definitivno odlučila da se razvede. Ipak, to je teško podnijela, te je ubrzo upala u depresiju.

1560921-screenshot-28-ff

Sreću i vjeru u ljubav vratio joj je trener šibenskog košarkaškog kluba Damir Milačić za koga se udala poslije šest godina veze.

Na svojim društvenim mrežama je aktivna, a gdje najčešće objavljuje fotografije umjetničkih slika kojima se posvetila.

Kurir.rs/Nova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *