EVO KO SU I ČIME SE BAVE SVEKAR I SVEKRVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Rodom iz Bosne

Nebojša i Olivera Gudelj, roditelji Nemanje Gudelja su budući svekar i svekrva naše poznate pjevačice Anastasije Ražnatović.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj intrigiraju javnost svojim odnosom od početka svoje emotivne veze a naročito sada kada se saznalo da će postati i roditelji. Anastasija je trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra.

Kako prenose domaći mediji, mladi par planira da organizuje intimno vjenčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje u julu ove godine u Sevilji, a onda će uslijediti gala svadba i crkveno vjenčanje naredne godine.

https://www.instagram.com/p/Ci3PxHJDDQk/?utm_source=ig_embed&ig_rid=05a2a872-a65f-4e1c-bc12-f8027fecafc9

Anastasijini budući svekar i svekrva ne vole pretjerano da se eksponiraju u javnosti. Nebojša, inače iz Trebinja, je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan gdje je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gdje je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u svijetu fudbala. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

https://www.instagram.com/p/CUKz97gtqbE/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aca9b035-386a-43a8-af71-8c43fb69545c

Kako je jednom prilikom Nebojša otkrio, stub porodice Gudelj je ipak njegova supruga Olivera koja je sve podnijela na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje djece koje je gotovo sama izvela na put.

Da je Olivera veoma važna Nebojši i da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gdje često postavlja mamine fotografije. Dugo se šuškako da svekrva nije prihvatila odmah novu snajku, te da ju je otpratila sa Instagrama. Međutim, izgleda da je u novim okolnostima ipak zavladala haromija između njih dvije prenosi, blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *