KO JE OVAJ DJEČAK SA ČOLOM I DAVORINOM? DANAS JE VELIKA ZVIJEZDA: Nema šanse da ga prepoznate

Sa malih prozora foto objektiva kroz velika vrata interneta. Put putuje jedna stara ali mnogo draga uspomena…

Objavljeno je to na zvaničnpj Facebook stranici benda Van Gogh, na kojoj je Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe kao dječak pozirao s legndarnim sarajevskim muzičarima Zdravkom Čolićem i Davorinom Popovićem.

“Srce je jedini bezvremenski čuvar uspomena svih formata. Pre nekoliko dana smejali smo se do kasno svim lepim secanjima i dragim ljudima koji su kroz njih prošli. Tako smo dosli na ideju da napravimo ovde jedan bezvremenski tunel kroz koji cemo deliti naša lepa sećanja u nadi da cemo se svi dobro zabaviti”, navedeno je na stranici, uz poruku fanovima da ih prate, jer će “”vaditi svašta iz naftalina”

BONUS

Meni nikad neće biži jasno kako se ljudi mogu zaljubiti preko ušiju u osobu koju vidaju npr. U hodniku knjižnice. Ja se osobno mogu zaljubiti samo u osobu koju znam jakkkkkoooooo dugo, osobu koja mi je prijatelj, brat, sestra, sve na svijetu. Osobu s kojom pričam svaki dan, osobu koja je uvijek tu za mene. Evo zaljubljena sam u najboljeg prijatelja već 3 godine, a prijatelji smo 15 godina.

Mrzim devojku koja mi čuva decu. Ne mogu da shvatim da postiže normalnim tonom sve ono za šta ja moram da ih bijem i urlam, doslovno, na njih. Grle je, ljube, VOLE, pa je čak puno puta nazovu mama. Ona je sva slobodna, mlada je i nekako zna sa njima, pa kad dođe osećam se kao višak u sopstvenoj porodici. Kad kažem da dolazi deca skaču od sreće i bacaju joj se u zagrljaj. Čime ih je ucenila nije mi jasno, a ako je pitam pokazaću da ne znam sa sopstvenom decom. Drska sam prema njoj, svesna sam toga, ali iritira me i previše. Počinje da se plaši mene i to mi se sviđa. Remeti mi život, a treba mi i ne mogu da je otpustim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *