Moja majka je umrla prije pet godina kada sam imao sedam godina. Otac me izdržava, oženio se prije tri mjeseca…

Moja majka je umrla prije pet godina kada sam imao sedam godina. Otac me izdržava, oženio se prije tri mjeseca…

Moja majka je umrla prije pet godina kada sam imao sedam godina. Otac me je odgojio i oženio se prije tri mjeseca i dobio sam maćehu, zlu maćehu… zlostavljala me je kad smo bili sami a tati nisam rekla jer nisam imala dokaze, ja ne ne znam kako bi reagovao.

Prije 10 dana kada me je psovala i ponizila otac je usao i sve vidio.Izbio je veliki rat.Otac je stao uz mene bez oklijevanja.Srce mi je bilo kao kuca. Onda je rekla ili odustaješ od mene ili ćeš odustati od tog prokletog malog momka. Tata me pogledao i rekao u kancelariju, riješit ću se tog klinca, ali veliki, bezobrazni klinac, zato je Zli Teddy izašao iz naše kuće, prišao je, uzeo je za ruku i otjerao je.

BONUS RECEPT: BRZI KOLAČ OD ČOKOLADE SA RIŽOM

Sastojci
BISKVIT
6 bjelanjaka
10 dag šećera
10 dag kokosa
1 žlica brašna
1 žlca octa
KREMA
6 žutanjka
10 dag šećera
20 dag margarina
30 dag čokolade s rižom
400 ml slatkog vrhnja

Priprema
Pripremamo biskvit na način da istučemo bjelanjke sa šećerom. Dodajemo kokos, brašno, ocat i lagano izmiješamo mikserom.
Smjesu ulijemo u tepsiju obloženu pek papirom i pečemo na 180° 15-tak minuta.
Žutanjke sa šećerom miksamo na pari. Kad se zgusne dodajemo margarin i miješamo mikserom. Na kraju u kremu ulijemo čokoladu s rižom koju smo prethodno otopili i dobro promiješamo. (Pošto je to 30 dag čokolade uzmite duboku posudu i čokoladu kidajte prstima na što sitnije komade – ona se neće otopiti da bude tekuća nego će omekšati jer je s rižom.)
Na ohlađeni biskvit mažemo kremu, a na kremu šlag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *